Publicidade

V3A ID Profile International

traduzir página | translate page |
अनुवाद करते पेज | 翻譯網頁


See the schedule - Trond Holters Dracula- Swing of Death // Brygga Kultursal Halden. Check out the attractions, address, time, video, photos and more!City: Halden - Norway

Date: day 27 / month 10 / year 2017

Local: Brygga Kultursal Halden

 

PROGRAMMING AND ATTRACTIONS


ATTENTION:

All information about Trond Holters Dracula- Swing of Death // Brygga Kultursal Halden is published with information sent by the event organization or Internet users.Description of the event:

DETTE ER EN KOMBINERT SITT - OG STÅKONSERT! Du kan kjøpe seter enten på galleri eller i sal på samme salkart.

//


Suksessen fortsetter! Lengre show med nytt materiale! Etter en suksessfull opptreden under Tons of Rock 2017 er nå Holter og besetning igjen klare for en episk kveld i byens storstue!

///

Opplev den episke musikken "In Concert" med et band fylt med profilerte og dyktige musikere!

"«Dracula-Swing of Death» er spekket med "songs made for the history books". Som komponist og utøver har Trond Holter aldri vært bedre, og hans sjelfulle og virituose gitarspill er av samme kvalitet som Brian May, Eddie Van Halen og Yngwie Malmsteen!" - Scream Magazine, 6/6

///

Med seg i troppen har han det meste av teamet som leverte et kanongig på Karmøygeddon 2015 – Per Morten Bergseth (Baby Snakes, Course of Fate, Fracture) på trommer, Bernt Jansen (Artch, Wig Wam, Baby Snakes) på bass, og Erling Henanger (Magic Pie) står for det musikalske sammen med Trond på gitar, mens den kvinnelige vokalen gjestes av Jeanette Heidenstrøm. På hovedvokal finner du ingen ringere enn Nils K. Rue fra Pagans Mind! Konserten er altså i trygge hender.

///

Selv om Dracula – Swing of Death er som en rockeopera å regne blir det ikke noe skuespill fra scenen. «Dette er en konsertversjon,» sier Trond. «Men vi leverer en sterk atmosfære og et fullverdig show med lyd og lys som setter stemningen etter temaet. Det blir noen nye låter hvor man vil kunne kjenne igjen elementer fra de andre, samt enkelte låter som ikke endte på skiva. Når man sitter med så mye materiale blir det en pågående prosess å forme det. Jeg har jobbet lenge med dette og har etterhvert funnet en form jeg er komfortabel med og ting er spisset inn etter dette.» - fra Metal Hammer Norge

Les hele teksten her: //www.metalhammer.no/?p=6016

///

Info:
Det er 74 sitteplasser på galleriet, resten er ståplasser.

Hotell: Thon hotell er i samme bygg, bookinger på 69 21 33 00
Tog og buss: begge stasjoner ligger hhv 3 og 2 minutter unna.

Address: Tollbodgaten 4-6, Halden - Norway

Zip Code: 1767V3A ID Profile International
traduzir página | translate page | अनुवाद करते पेज | 翻譯網頁

See the schedule - Trond Holters Dracula- Swing of Death // Brygga Kultursal Halden. Check out the attractions, address, time, video, photos and more!

City: Halden - Norway

Date: day 27 / month 10 / year 2017

Local: Brygga Kultursal Halden

 

PROGRAMMING AND ATTRACTIONS

ATTENTION:

All information about Trond Holters Dracula- Swing of Death // Brygga Kultursal Halden is published with information sent by the event organization or Internet users.

Description of the event:

DETTE ER EN KOMBINERT SITT - OG STÅKONSERT! Du kan kjøpe seter enten på galleri eller i sal på samme salkart. // Suksessen fortsetter! Lengre show med nytt materiale! Etter en suksessfull opptreden under Tons of Rock 2017 er nå Holter og besetning igjen klare for en episk kveld i byens storstue! /// Opplev den episke musikken "In Concert" med et band fylt med profilerte og dyktige musikere! "«Dracula-Swing of Death» er spekket med "songs made for the history books". Som komponist og utøver har Trond Holter aldri vært bedre, og hans sjelfulle og virituose gitarspill er av samme kvalitet som Brian May, Eddie Van Halen og Yngwie Malmsteen!" - Scream Magazine, 6/6 /// Med seg i troppen har han det meste av teamet som leverte et kanongig på Karmøygeddon 2015 – Per Morten Bergseth (Baby Snakes, Course of Fate, Fracture) på trommer, Bernt Jansen (Artch, Wig Wam, Baby Snakes) på bass, og Erling Henanger (Magic Pie) står for det musikalske sammen med Trond på gitar, mens den kvinnelige vokalen gjestes av Jeanette Heidenstrøm. På hovedvokal finner du ingen ringere enn Nils K. Rue fra Pagans Mind! Konserten er altså i trygge hender. /// Selv om Dracula – Swing of Death er som en rockeopera å regne blir det ikke noe skuespill fra scenen. «Dette er en konsertversjon,» sier Trond. «Men vi leverer en sterk atmosfære og et fullverdig show med lyd og lys som setter stemningen etter temaet. Det blir noen nye låter hvor man vil kunne kjenne igjen elementer fra de andre, samt enkelte låter som ikke endte på skiva. Når man sitter med så mye materiale blir det en pågående prosess å forme det. Jeg har jobbet lenge med dette og har etterhvert funnet en form jeg er komfortabel med og ting er spisset inn etter dette.» - fra Metal Hammer Norge Les hele teksten her: //www.metalhammer.no/?p=6016 /// Info: Det er 74 sitteplasser på galleriet, resten er ståplasser. Hotell: Thon hotell er i samme bygg, bookinger på 69 21 33 00 Tog og buss: begge stasjoner ligger hhv 3 og 2 minutter unna.

Address: Tollbodgaten 4-6, Halden - Norway
Zip Code: 1767

www.idprofile.org
Publicado por em 25 de outubro de 2017 12:17:22 às 12:17:22
Link da publicação original: /273548006459022

Comentários