Publicidade

V3A ID Profile International

traduzir página | translate page |
अनुवाद करते पेज | 翻譯網頁

See the schedule - Handbal masculin | CS Minaur - CSA Steaua. Check out the attractions, address, time, video, photos and more!City: Baia Mare - Romania

Date: day 12 / month 10 / year 2017

Local: Sala Sporturilor „Lascăr Pană”

 

PROGRAMMING AND ATTRACTIONS


ATTENTION:

All information about Handbal masculin | CS Minaur - CSA Steaua is published with information sent by the event organization or Internet users.Description of the event:

Clubul Sportiv Minaur vă invită Joi, 12 Octombrie 2017, începând cu ora 17:45, la un nou meci de handbal masculin pe teren propriu în Liga Zimbrilor, în care Minaur va întâlni echipa CSA Steaua, în etapa cu numărul 7 din campionat.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament, sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat de la sediul Clubului Sportiv Minaur (în incinta Sălii Sporturilor "Lascăr Pană", cu intrare din parcarea de unde pleacă școala de șoferi) de luni până vineri, între orele 09:00-16:00, și în ziua meciului cu începere de la ora 12:00, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor "Lascăr Pană".

Important. Rugăm suporterii care intră pe bază de bilet să se asigure că locul pe care îl ocupă nu este rezervat pentru abonați/ presă/ sponsori.

Address: , Baia Mare - Romania

Zip Code:V3A ID Profile International
traduzir página | translate page | अनुवाद करते पेज | 翻譯網頁

See the schedule - Handbal masculin | CS Minaur - CSA Steaua. Check out the attractions, address, time, video, photos and more!

City: Baia Mare - Romania

Date: day 12 / month 10 / year 2017

Local: Sala Sporturilor „Lascăr Pană”

 

PROGRAMMING AND ATTRACTIONS

ATTENTION:

All information about Handbal masculin | CS Minaur - CSA Steaua is published with information sent by the event organization or Internet users.

Description of the event:

Clubul Sportiv Minaur vă invită Joi, 12 Octombrie 2017, începând cu ora 17:45, la un nou meci de handbal masculin pe teren propriu în Liga Zimbrilor, în care Minaur va întâlni echipa CSA Steaua, în etapa cu numărul 7 din campionat. Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament, sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat de la sediul Clubului Sportiv Minaur (în incinta Sălii Sporturilor "Lascăr Pană", cu intrare din parcarea de unde pleacă școala de șoferi) de luni până vineri, între orele 09:00-16:00, și în ziua meciului cu începere de la ora 12:00, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor "Lascăr Pană". Important. Rugăm suporterii care intră pe bază de bilet să se asigure că locul pe care îl ocupă nu este rezervat pentru abonați/ presă/ sponsori.

Address: , Baia Mare - Romania
Zip Code:

www.idprofile.org
Publicado por em 25 de outubro de 2017 23:28:10 às 23:28:10
Link da publicação original: /2000208786922454

Comentários